DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

ALBERT DENNY

DALŠÍ DNY ROKU 2010

PRVNÍ NÁVŠTĚVA VETERINÁŘKY

 

Dnes ráno mě v 5:45 vzbudila Eliška se snídaní.V 7:00 Eliška odcházela do školy a říkala:"Neboj za chvíli jsem doma."Byl jsem tedy hodný a celé jsem to prospal.Až když se Eliška vrátila jsem zjistil,že byl doma celou dobu Honza.

Po obědě (který jsem nedostal) jsme jeli zas tím autem na Hlubokou a vystoupili jsme před takovou budovou,vešli dovnitř a hned jsme byli na řadě.Byl jsem trochu vystrašený,ale nakonec jsem zvládl prohlídku i injekci.Dostal jsem odměnu a jeli jsme domů.

Usnul jsem brzo byl jsem unavený.

 

NÁVŠTĚVA VE VŠETEČI

 

Dneska jsem nedostal oběd, a to znamená,že jedu na výlet.Po obědě jsme vyjeli do Všeteče k babičce a dědovi Elišky a Honzíka.Cesta trvala půl hodiny a já se hrozně nudil.Když jsme dorazili do Všeteče,všiml jsem si psa za plotem.Ve skutečnosti to byla moje kámoška Terezka.Hned co jsem vystoupil,začali jsme si hrát.Hráli jsme si až do druhého dne,ale po obědě-který jsem opět nedostal-jsme se rozloučili a vyjeli zpět k domovu.

Odpoledne jsme vyjeli do ČB.Jeli jsme se podívat na místo kde budu chodit na cvičák.Ale protože jsem byl unavený,tak jsem pořád polehával.Když jsme byli doma lehl jsem a spal a spal a spal...

PRVNÍ CVIČÁK

 

Dneska toho moc nenapíšu,protože každou chvíli usnul,takže to shrnu:první cvičák,5 psů,voda,aport,vodění,čmuchání,strašná sranda a chrrrrrrrrrrrrrrrr...

SNÍH

 

To je sranda!

Je u nás moc sněhu!

Ráno jsem vylezl z boudy a studily mě tlapky.Nevím ,co si o tom mám myslet?!Když jsem to ochutnal,zjistil jsem,že je to zmrzlá voda.Odpoledne po mě Honza hodil kouli běžel jsem za ní,přišlápl jí packou a ona zmizela!Když se vrátila Eliška ze školy,šli jsme sáňkovat a postavit sněhuláka.Večer,když jsme se vrátili,padl jsem do boudy a spal.

Ale ten sníh nezmizel!

SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!

VÁNOCE

 

 Tak co,jaké byly VÁNOCE?

Já jsem dostal mamutí kost (se kterou nemůžu ani hnout),malou pneumatiku na laně (s tou je sranda) a píšťalku (na cvičáku nám řekli,že na ní výborně reaguji)!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

SILVESTR

 

Byl konec roku!

Večer stříleli PETARDY!Ale já jsem odvážný pejsek a zvládl jsem to!!!!!!!!!!!!!!!!!